WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

In onze werkwijze staan ondersteuning en het verlenen van diensten aan de klant centraal, waarbij succes en een duurzame relatie voorop staan. Dit houdt in dat we daadwerkelijk bij aanvang van een opdracht het doel en mijlpalen afspreken, zodat onze opdrachtgever ook weet waar hij of zij aan toe is. Naast ervaring, management vaardigheden en inhoudelijke kennis bieden wij commitment en een proactieve houding.

INTERIM FINANCIAL

Nieuwsgierig? Klik hier!

Voortman Administratie & Advies richt zich op het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Wij kunnen u ondersteunen bij de diverse werkzaamheden, zoals tijdelijke ondersteuning bij incidentele projecten of het tijdelijke invulling van lijn- of staffuncties.

Klik om meer te weten te komen!

Tarief

Een passend tarief bespreek ik graag met u als opdrachtgever en naar gelang de zwaarte van de functie maak ik een offerte op basis van de door u verstrekte informatie.

Inzetbare functies (o.a.): Interim accountant, Financieel directeur, (assistent) controller, Financieel Medewerker, Administrateur, Projectadministrateur, Interim finance professional.